מתכונים


גלידת מגנום מעולה

רכיבים:

  • 150 גרם יוגורט ביו 1.5ֵ שומן בטעם שאוהבים
  • 2 כפות מדידה פורמולה 1
  • 1 כף מדידה סיבים תזונתיים
  • 1 כף מדידה אבקת חלבון
  • 1 מנגו טרי, חתוך לקוביות קטנות
  • 50 מ”ל מים
  • לציפוי (לא חובה):
  • 150 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

  1. מניחים בקערה את היוגורט, אבקת הפורמולה 1, אבקת הסיבים התזונתיים, אבקת החלבון והמים ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים את הפירות הקפואים ומערבבים.
  3. מעבירים את התערובת לתבנית ארטיקים ומקפיאים.

להכנת הציפוי:

  1. מניחים את השוקולד בקערה עמוקה מותאמת למיקרוגל וממיסים בפולסים של 30 שניות עד להמסה. מערבבים לתערובת חלקה.
  2. מוציאים את הארטיקים מהמקפיא, טובלים בשוקולד ומחזירים למקפיא עד להגשה (מומלץ להקפיא לפחות שעתיים).
  • טיפ: אפשר לגוון עם כל פרי שאוהבים
גלידת מגנום מעולה
logo בניית אתרים