פריטטה ירקות
9/8/2023
פריטטה ירקות
תבנית בקוטר 20 ס״מ.
רכיבים:
- 1 כוס אפונת גינה/ 1 כוס ברוקולי, מפורק לפרחים/ אספרגוס
- 4 ביצים
- ⅓ כוס חלב דל שומן
- 2 כפות מדידה אבקת חלבון
- מלח ים, לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-200מעלות ומשמנים תבנית בקוטר 20 ס״מ במעט שמן.
- מניחים את הירקות בקערה, מערבבים היטב, ומניחים בתבנית בשכבה אחידה.
- מניחים את הביצים, חלב, אבקת החלבון, המלח והפלפל בקערה נקיה ומערבבים לבלילה חלקה.
- יוצקים את הבלילה על הירקות ואופים 15-20 דקות, עד שהפריטטה תפוחה וזהובה.
טיפ: ניתן להוסיף כל ירק שאתם אוהבים.
