מתכונים


קרם ברולה

רכיבים

  •   400 גרם יוגורט יווני דל שומן
  •    1 כפית תמצית וניל
  •    1 כף מדידה אבקת חלבון
  •    1 כף סוכר חום

אופן הכנה

  1. מניחים בקערה את היוגורט, תמצית הווניל ואבקת החלבון ומערבבים לתערובת אחידה.
  2. מחלקים את התערובת ל4- קעריות אישיות ובעזרת גב הכפית משטחים לשכבה אחידה.
  3. מפזרים מעל שכבה אחידה של סוכר חום ובעזרת מבער שורפים את הסוכר לשכבת קרמל מתפצחת. לחילופין, מחממים את התנור במצב גריל ומניחים את התבניות תחת הגריל החם עד שהסוכר נמס והפך קרמל.
  4. מצננים מספר דקות לפני ההגשה.

 

טיפ: מומלץ להגיש בתוספת פירות יער מעל.

קרם ברולה
logo בניית אתרים