מתכונים


מאפינס תרד גבינות

רכיבים:

  •    2 ביצים
  •   ½ כוס חלב דל שומן/ קוקוס/ סויה/ משקה שיבולת שועל
  •   100 גרם יוגורט 3%
  •   150 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  •   3 כפות קמח כוסמין (לא חובה)
  •   5 כפות מדידה אבקת חלבון
  •   1 כפית אבקת אפיה
  •   1 כוס עלי תרד תורכי טריים, שטופים וקצוצים
  •   3 גבעולי בצל ירוק, קצוצים דק
  •   1 קישוא, מגורר בפומפייה וסחוט מנוזלים
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

 

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית שקעים במנז׳טים מנייר
  2. מניחים בקערה את הביצים, החלב, היוגורט והגבינה המגוררת ומערבבים לבלילה אחידה.
  3. מוסיפים את הקמח, אבקת החלבון ואבקת האפיה ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה את עלי התרד, הקישוא המגורר והבצל הירוק, ומתבלים במלח ופלפל
  4. מחלקים את התערובת בין השקעים עד ל¾- מגובהן, ואופים 25-30 דקות, עד להזהבה.

טיפ:

לפשטידה אפשר לאפות בתבנית אחת גדולה.

מאפינס תרד גבינות
logo בניית אתרים