מתכונים


קרפ במילוי גבינה

קרפ במילוי גבינה

4 קרפים בקוטר 15 ס״מ

רכיבים:

למילוי גבינה:

אופן הכנה

  1. מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים לבלילה נוזלית וחלקה, ללא גושים.
  2. מחממים מחבת טפלון מעל להבה בינונית ומשמנים במעט חמאה או שמן. יוצקים מצקת של הבלילה ומטגנים עד שמופיעות בועות בחלק העליון והחלק התחתון זהוב (אפשר גם להכין עם מכשיר להכנת קרפים.)
  3. להכנת המילוי: מערבבים את כל הרכיבים בקערה לתערובת אחידה.
  4. מניחים בחלק התחתון של הקרפ, במרכז, כף מילוי. מקפלים את צדי הקרפ מעל המילוי ומגלגלים לסיגר.
קרפ במילוי גבינה
logo בניית אתרים