קרפ במילוי גבינה
9/8/2023
קרפ במילוי גבינה
4 קרפים בקוטר 15 ס״מ
רכיבים:
- 2 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל
- 1 ביצה
- ½ כף מדידה אבקת חלבון
- ½ כוס חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/ שקדים/ סויה
למילוי גבינה:
- 100 גרם גבינה לבנה 5%
- ½ כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל/ וניל עוגיות/ קפוצ׳ינו/ שוקולד
- ½ כף מדידה אבקת חלבון
- 1 כף שוקולד מריר, קצוץ דק
- דבש, לפי הטעם
אופן הכנה
- מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים לבלילה נוזלית וחלקה, ללא גושים.
- מחממים מחבת טפלון מעל להבה בינונית ומשמנים במעט חמאה או שמן. יוצקים מצקת של הבלילה ומטגנים עד שמופיעות בועות בחלק העליון והחלק התחתון זהוב (אפשר גם להכין עם מכשיר להכנת קרפים.)
- להכנת המילוי: מערבבים את כל הרכיבים בקערה לתערובת אחידה.
- מניחים בחלק התחתון של הקרפ, במרכז, כף מילוי. מקפלים את צדי הקרפ מעל המילוי ומגלגלים לסיגר.
