מאפינס שוקולד שזיפים ואגוזי מלך
9/8/2023
רכיבים:
- 3 ביצים
- 3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד
- ⅓ כוס קמח אורז (לא חובה אבל מומלץ)
- 1 כף שמנת חמוצה 9%
- ⅓ כוס (30 גרם) אגוזי מלך, קצוצים
- 2 שזיפים מיובשים (20 גרם), קצוצים
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית שקעים למאפינס במנז׳טים מנייר.
- מניחים את הביצים בקערת מיקסר ומקציפים. מוסיפים את כל הרכיבים הנותרים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- ממלאים את התבניות ואופים 15 דקות, עד להזהבה. מצננים.
