וופל בלגי
9/8/2023
רכיבים
- ¼ כוס חלב דל שומן/ קוקוס/ סויה/ משקה שיבולת שועל
- ½כפית שמן/ חמאת קוקוס
- 1 ביצה
- ½כפית תמצית וניל
- 3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שאוהבים
- 1 כף מדידה אבקת חלבון
- 1 כפית אבקת אפיה
להגשה
-
- 2 כפות יוגורט + אחת מהאופציות הבאות:
- 1כף פירות יער
- 1כף מייפל
- 1כף מייפל
- 1כפית דבש
- 1כפית סילאן
אופן הכנה:
- מניחים את החלב, השמן, הביצה ותמצית הווניל בקערה ומערבבים לבלילה חלקה.
- מוסיפים את אבקת הפורמולה 1, אבקת החלבון ואבקת האפיה ומערבבים לבלילה אחידה.
- מחממים מחבת וופלים ומרססים קלות בספריי שמן. כשהמחבת חמה אופים את הוופלים 3-4 דקות, עד להשחמה.
- מגשים בתוספת 2 כפות יוגורט ותוספת לבחירה.
* ערכים תזונתיים למנה אחת עם תוספת הגשה: שתי כפות יוגורט 1.5% וכף מייפל
