מתכונים


וופל בלגי

רכיבים

  • ¼ כוס חלב דל שומן/ קוקוס/ סויה/ משקה שיבולת שועל
  • ½כפית שמן/ חמאת קוקוס
  • 1 ביצה
  • ½כפית תמצית וניל
  • 3  כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שאוהבים
  • 1  כף מדידה אבקת חלבון
  • 1 כפית אבקת אפיה

להגשה

    • 2  כפות יוגורט + אחת מהאופציות הבאות:
    • 1כף פירות יער
    • 1כף מייפל
    • 1כף מייפל
    • 1כפית דבש
    • 1כפית סילאן

אופן הכנה:

  • מניחים את החלב, השמן, הביצה ותמצית הווניל בקערה ומערבבים לבלילה חלקה.
  • מוסיפים את אבקת הפורמולה 1, אבקת החלבון ואבקת האפיה ומערבבים לבלילה אחידה.
  • מחממים מחבת וופלים ומרססים קלות בספריי שמן. כשהמחבת חמה אופים את הוופלים 3-4 דקות, עד להשחמה.
  • מגשים בתוספת 2 כפות יוגורט ותוספת לבחירה.

* ערכים תזונתיים למנה אחת עם תוספת הגשה: שתי כפות יוגורט 1.5% וכף מייפל

וופל בלגי
logo בניית אתרים